P5 AL MES D'ABRIL

P5 AL MES D'ABRIL

Un mes d’abril amb llibres i roses a mil i activitats d’allò més diverses i divertides! Entre elles: Sant Jordi, matemàtiques manipulatives, sessió d’steps, obres d’art inspirant-nos amb la primavera, les tranquil·les i sentides classes d’educació emocional o inventar un conte amb els padrins de lectura.
A més a més, a classe de música hem gaudit molt coneixent i tocants diferents instruments, aprenent noves cançons i ordenant les campanetes musicals amb l’escala del do.
Ja tenim tres daines que ja han fet 6 anys! Què grans! Moltes felicitats famílies! Ho hem passat bomba a les diferents celebracions de la Mariona, Elsa i Aldo!
Aquest mes també estem molt entusiasmats amb el nou projecte de Gaudí!!! Amb poquets dies que portem ja se’ns ha despertat moltíssim la curiositat per saber-ho tot sobre aquest gran geni de l’arquitectura. Us felicitem per les exposicions que estan fent tots!!
Fins la propera!

 

NADONS AL MES D'ABRIL

L'AULA DE NADONS AL MES  D'ABRIL

Els més menuts d’aquesta escola estan cada dia més grans! Tot gaudint la companyia els uns dels altres i de la nostra estimada primavera hem començat a sortir al nostre pati a gaudir del bon temps tot jugant i fent diferents activitats.
Hem jugat amb tubs, anelles, mànegues del joc heurístic; amb les diferents paneres dels tresors de l’aula; hem manipulat diferents textures: suaus, aspres, rugoses, seques o mullades...; hem experimentat amb paper higiènic; hem treballat la psicomotricitat tot passant pel túnel; hem jugat amb els instruments i hem cantat cançons; hem mirat contes de textures... També ens ha encantat la taula de la llum i descobrir que diferents es veuen les coses, en especial a través dels papers de colors i de les llums de colors. Pintar és una cosa que ens encanta i més si ho hem fet amb les mans, amb pinzells, amb el cul de les ampolles, o bé amb pintura comestible! Fins a la pròxima!

P5 REPRESENTA UN CONTE I CANÇONS A TOTES LES AULES

P5 REPRESENTA UN CONTE I CANÇONS A TOTES LES AULES

Us deixem un petit recull de fotografies i algun vídeo de les daines de P5 representant el conte del cargol i l’herba de poniol. Ho hem passat bomba passant per les diferents aules d’Infantil (P0, P1, P2, P3 i P4), explicant la història i cantant i ballant les diferents cançons de cada animal. Per a nosaltres ha estat molta feina: dibuixar els animals, aprendre les cançons i el conte. Però ha estat d’allò més emocionant i gratificant veure les cares de felicitat dels diferents nens i nenes més petits  que nosaltres escoltant el nostre conte! 
Esperem que ho gaudiu com nosaltres ho hem fet!

DOLÇA FESTA DE SANT MEDIR A P-3, P-4 I P-5

Aquí teniu un recull de fotografies de la festa més dolça de l'any, anomenada Sant Medir, que vam gaudir pels carrers del nostre barri de Sarrià. 

EL TIÓ A LA PISCINA

Aquí teniu unes fotografies xulíssimes sobre l'aparició del Tió a les nostres sessions setmanals de natació, que just va coincidir amb la visita dels nostres pares, què emocionant! 

EL TIÓ A L'ESCOLA

Aquí teniu unes fotografies xulíssimes sobre la búsqueda del Tió que conjuntament vam fer els alumnes de P2 a P5 al Parc Joan Reventós i les nadales que després li vàrem cantar al dur-lo a l'escola!

 

DIA DEL PARE

Aquí teniu un recull de fotografies sobre el que fou l' especial i emotiu dia del pare. Una tarda molt especial compartida amb el pare!! Junts vàrem, realitzar un xulíssim taller de jardineria i art. Finalment, va berenar i jugar tots plegats. Va ser una tarda plena d' emocions i felicitat, una tarda que sempre recordarem!!
Gràcies pares per a fer-ho possible, sou els millors! 

P5 AL MES DE GENER

Hem començat aquest nou any 2018 i segon trimestre amb les piles ben carregades, moltes ganes d’aprendre i estar amb els nostres amics. Vam passar-ho bomba compartint les joguines que ens van portar el reis mags. Seguim gaudint molt de les classes de psicomotricitat on treballem diferents aspectes com l’agilitat  en un circuit, l’habilitat amb pilotes, jocs cooperatius, entre d’altres. Elsmésgrans de la classe ja han fet 6 anys. Què grans!! Moltes felicitats Paula, Bruc i Àlex!! Vam aprofitar un assolellat divendres per fer lectura de contes al pati de l’escola gran amb els nostres padrins. Heu vist com cada dia llegim una miqueta millor? Som uns campions!! 
Amésamés, podreu veure algunes fotografies de les nostres classes d’educació emocional. En aquestes ens relaxem, aprenem a respirar, compartim sentiments i treballem els valors. Aquestmesper exemple, hem pensat què és el que cadascú sap fer millor. Han sortit súper herois de tota mena: d’ajudar als amics, estimar als pares, dibuixar, córrer... Aquestmes ha estat molt emocionant doncs hem començat un nou projecte que, com sabeu, l’han triat els vostres fills. Vam estar buscant diferents temes, analitzant i fent xerrades. La veritat que no vam haver de fer gaires votacions doncs la majoria estàvem d’acord i amb molta il·lusió amb Egipte.

L'AULA DE NADONS AL MES DE DESEMBRE

“Al desembre l’any acabem i moltes festes celebrem”. Com molt bé diu la dita...aquest mes acabem l’any i el trimestre i ho fem amb un grapat de celebracions i d’activitats. Aquest ha estat sense dubte un mes molt especial celebrant per primer cop el Tió, donant la nostra primera carta als Patges Reials, i celebrant amb molta il·lusió les festes de Nadal. A més, a través de les diferents activitats ens hem fet un xic més grans jugant a psicomotricitat, amb els contes de textures, amb les diferents paneres de l’aula, experimentant i manipulant textures aspres i suaus, tastant la sal i el sucre... i sobretot cantant amb les nostres amigues les titelles. Per acomiadar l’any us deixem un recull de fotografies i també desitjar-vos unes bones festes i feliç any nou!!! 


P5 AL MES DE MARÇ

Aquí teniu el recull de fotografies del mes de març. Donem per finalitzat el súper projecte d’Egipte. Com heu pogut veure les Daines de P5 s’han involucrat d’allò més. Les seves ganes d’aprendre han fet que s’endinsessin en el món egipci i hagin après moltíssim. Felicitats! Per altra banda, aquest mes amb els nostres padrins hem inventat un conte. Com sempre ha estat una tarda molt divertida i creativa!

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas