• Educació Infantil

  Educació Infantil

  L’escola infantil Sant Marc és una escola per a infants de 0 a 6 anys, formada per a professionals de Read More
 • Educació Primària

  Educació Primària

  Va adreçada als alumnes compresos entre els 6 i els 12 anys. S’estructura en tres cicles de dos cursos acadèmics Read More
 • E.S.O.

  E.S.O.

  Va adreçada als alumnes compresos entre els 12 i els 16 anys. S’estructura en dos cicles de dos cursos acadèmics Read More
 • Batxillerat

  Batxillerat

  Trets distintius: l’atenció personalitzada i l’exigència en una educació de qualitat.El batxillerat és una etapa postobligatòria que s’organitza en dos Read More
 • Extraescolars

  Extraescolars

  Consulta les activitats extrascolars del centre, tens un munt per triar!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Accedir a la Intranet logo_1and1 Anar a Facebook  Anar a Youtube Anar a instagram Anar a Twitter  Anar a vimeo Anar al lloc

 
 
 

E.S.O.

Va adreçada als alumnes compresos entre els 12 i els 16 anys. S’estructura en dos cicles de dos cursos acadèmics cadascun i té com a finalitat possibilitar que tots els alumnes puguin accedir als elements bàsics de la cultura en el marc d’un desenvolupament personal que consolidi la formació instrumental de l’ensenyament primari i completi la formació cultural.
Es produeix un lent canvi durant l’etapa tant a nivell acadèmic (preparació dels alumnes per a les sortides d’estudis posteriors) com a nivell personal degut a l’entrada a l’adolescència.

Durant aquest procés de maduració, el nostre objectiu a l’E.S.O és:
-Valors humans que permeten l’autoconeixement i que fan créixer. Agafant com a base el diàleg i la comunicació, potenciar l'autoestima i el creixement d'allò que és positiu. Afavorir la integració en el grup,  l'encontre amb un mateix i amb els altres creant marcs de referència que l'orientin vers un comportament responsable i respectuós envers ell mateix i els altres.

-Educar escola i pares conjuntament. Fent possible una escola comunicativa i coherent amb uns principis i valors. Promoure una escola que s'adapti a les noves realitats i necessitats de l'entorn i que dugui a terme una avaluació contínua i conjunta de tot el procés educatiu.
-Autonomia i sentit crític. Afavorint que l'alumne sigui el veritable protagonista de la seva educació, que li permeti caminar autònomament, aprenent en cada context tot construint una visió global dels fets per tal d'apropiar-se'ls amb sentit crític.


En definitiva, possibilitar una formació "de caps ben fets, més que ben plens".

En acabar l’ESO es podrà accedir al món laboral o bé seguir uns altres estudis. Si l’avaluació és positiva, s’obté el títol de graduat/da en Educació Secundària Obligatòria i es pot accedir al Batxillerat o bé fer Formació Professional de Grau Mitjà. En el cas que l’avaluació sigui negativa, es poden fer els Programes Específics de Garantia Social. Aquests programes preparen l’alumnat per accedir al món laboral i tenen una durada variable.

 

Tota la informació a Facebook i Twitter

Graduació 2017

Curts de 4t d'ESO

Curts de ficció

 

Batxillerat ArtísticNo importa el camí per fer art. Fer art és el que compte. Mira el vídeo ;)

smca2017 300X4242

Selecció a Oficial de Curts 2017

Santmarc.com © Col·legi Sant Marc de Sarrià, 1963-2017.