<!doctype html> ELS FOLLETS DE P2 AL MES D'OCTUBRE

ELS FOLLETS DE P2 AL MES D'OCTUBRE

Deixem enrere Octubre; un mes en el que hem descobert la Tardor i tots els elements que en formen part. Hem experimentat amb fulles seques i pinyes, hem tastat alguns fruits de temporada, hem descobert els color més tardorencs, hem cantat diverses cançons de l'estació en la que ens estem endinsant i hem posat un punt i final meravellós amb la visita de la Castanyera. També li hem donat la benvinguda a un nou Follet i hem iniciat dos dels projectes que realitzarem aquest curs: "El Cos Humà" i "l'Epai". Així que agafem forces i a segui gaudint menuts.

ELS DRACS AL MES D'OCTUBRE

Comencem a celebrar els 2 anys dels nostres companys aquest curs! Aquest mes la Carmen ha estat la protagonista, ho hem celebrat amb globus i un pastís molt bo que ens ha portat per a compartir. També hem donat la benvinguda a la tardor fent unes manualitats amb les fulles que hem portat de casa. Comencem amb els caps de setmana acompanyats de la nostra mascota d’ aula! Quina emoció!

LES FADES AL MES D'OCTUBRE

LES FADES AL MES D'OCTUBRE

El mes d'octubre ha estat replet d'esdeveniments. Hem celebrat l'aniversari de cinc fades: el de l'Àlex, Aura, Edgar, Maya Sofía i la Hanna. Aquests dies ho hem festejat amb música, globus, i en algun d'ells hem pogut tastar pastissos i experimentat amb diferents tipus de fruits. 

Per altra banda, hem portat a terme diferents activitats on les fades han practicat la seva destresa dibuixant amb les mans una fulla de la tardor. També han enganxat amb papers els colors de la tardor i tastat diferents fruits, típics d'aquesta estació de l'any, la mandarina i els moniatos. 

ELS DRACS AL MES DE SETEMBRE

ELS DRACS AL MES DE SETEMBRE

Per fi tornem a l' escola!! Aquest primer mes ha estat d' adaptacions tant pels 5 nens nous com pels que ja estaven aquí des de l'any passat. Hem pogut gaudir molt del pati gràcies al bon temps que ens ha acompanyat durant aquest mes. 

A més, estem començant a identificar-nos els uns als altres i a saber on guardar la motxilla quan arribem a la classe. Algun pare ja ha comentat que ha posat un petit penjador a casa per fer el mateix! Bravo!

LES FADES AL MES DE SETEMBRE

LES FADES AL MES DE SETEMBRE

Després d'un llarg descans, les Fades hem començat el curs amb moltes ganes i emoció. Hem donat la benvinguda a cinc companys nous: l'Àlex, l'Aura, la Maya Sofía, en Zeus i l'Eva. Els nouvinguts s'han adaptat perfectament a la rutina de la classe, realitzant activitats i fent amistats amb els companys. 

Gràcies al bon temps, hem aprofitat i els més grans de l'aula han gaudit d'estones al pati amb els Dracs i els Follets. Adaptant-se al nou espai per quan les Fades ens traslladem a la classe de l'entrada. 

ELS FOLLETS DE P2 AL MES DE SETEMBRE

Estimades famílies de l’estança dels Follets, acabem de finalitzar el mes de Setembre; i podem donar per finalitzada la primera etapa d’aquest últim curs. Al llarg d’aquesta, hem estat adaptant-nos a les noves situacions que han esdevingut i coneixent-nos tots plegats. Ha esdevingut un procés d’adaptació molt positiu en el que hem fet nous amics i hem explorat nous racons com a bons intrèpids que som.

Ara tenim per endavant uns mesos plens d’activitats, investigacions, sorpreses, descobertes, errades, aprenentatges... que esperem amb molta il·lusió.

Subcategories

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas