ELS FOLLETS DE P2 AL MES DE SETEMBRE

Estimades famílies de l’estança dels Follets, acabem de finalitzar el mes de Setembre; i podem donar per finalitzada la primera etapa d’aquest últim curs. Al llarg d’aquesta, hem estat adaptant-nos a les noves situacions que han esdevingut i coneixent-nos tots plegats. Ha esdevingut un procés d’adaptació molt positiu en el que hem fet nous amics i hem explorat nous racons com a bons intrèpids que som.

Ara tenim per endavant uns mesos plens d’activitats, investigacions, sorpreses, descobertes, errades, aprenentatges... que esperem amb molta il·lusió.

ELS FOLLETS DE P1 AL MES DE JULIOL

ELS FOLLETS DE P1 AL MES DE JULIOL

Amb el mes de Juliol, acabem aquest curs 2017 – 2018!

Finalitzem una etapa maquíssima en la que hem crescut i après moltes coses, alhora que hem ensenyat de moltes altres. Ha estat un plaer poder compartir aquests mesos amb tots vosaltres, tant menuts com grans, i poder viure un dia a dia ple de canvis, aprenentatges i emocions, de les quals hem pogut formar part. Ara a descansar i agafar forces per aquesta nova etapa que començarem al Setembre! Bones vacances a tothom família!
ELS FOLLETS DE P1 AL MES DE JUNY

ELS FOLLETS DE P1 AL MES DE JUNY

Amb el mes de Juny, li hem donat la benvinguda a l’estiu! Per fi ens arriba el bon temps, i després d’una Primavera passada per aigua, arriben els pantalons curts i els esperadíssims Jocs d’Aigua!
Hem descobert els colors de l’estiu i els seus fruits (que bons!), noves textures com la sorra kinètica i noves tècniques artístiques com l’esquitxada.
Hem pogut gaudir de dates molt importants, com els aniversaris de’n Lucas P. i la Sara, i la divertidíssima festa de fi de curs. Que bé que ens ho vàrem passar i que maca que va quedar l’aula i la roba amb la pintura. Tenim un bon grup d’artistes.
I no menys important, l’adhesió al grup “Sense Bolquers” d’en Lucas F.!
Ja ens queda per endavant un últim mes ple de sorpreses i sobretot, d’experimentació!

LES FADES AL MES DE MAIG

LES FADES AL MES DE MAIG

Aquest mes a la classe de les Fades hem començat celebrant l’arribada d’un nou company a classe, l’Edgar, donant-li la benvinguda tots plegats. 
Per seguir festejant l’arribada del canvi d’estació de l’any, entre totes les Fades hem creat un arbre per decorar la classe i hem pintat les fulles de diferents colors. Aquest arbre compta amb nou fulles de tonalitats diferents, que van del groc, el verd, el lila i el turquesa. 
Durant aquest mes hem tingut la sort d’estar carregats de celebracions amb l’aniversari de la Laia, del Lucas i d’en Lluc. Hem gaudit de pastissos fets pels pares i als infants els hi ha encantat experimentar amb ells i assaborir-los, tot celebrant-ho amb música, globus i una gran festa durant tot el dia. 
Per fi hem pogut gaudir d’estonetes a la terrassa i els dies que ha sortit el sol hem realitzat les classes a l’exterior. 

 

ELS FOLLETS DE P1 AL MES DE MAIG

ELS FOLLETS DE P1 AL MES DE MAIG

El mes de Maig és el millor per descobrir que neix d’una llavor, així que ens hem posat mànigues a munt, i hem començat a plantar alvocats, cireres, maduixes, pebrots, etc.
Ens ha encantat la barreja de colors de l’Arc de Sant Martí i sobretot hem pogut gaudir pintant amb una de les eines més importants que hi ha; les nostres pròpies mans. I com ho hem gaudit!
A més a més, ha augmentat el nombre de membres afegits al club “Sense Bolquers”, la Júlia i en Carlos s’han adaptat molt bé!
Ja estem a la recta final d’aquest curs i ens queden per endavant, dos mesos plens de diversió i més descobertes.

 

LES FADES DE P0 AL MES D'ABRIL

LES FADES DE P0 AL MES D'ABRIL

Aquest mes hem començat el tercer trimestre a la classe de les Fades celebrant l'arribada de la primavera i donant la benvinguda a dos companys nous. Per festejar el canvi d'estació de l'any, vam experimentar amb dos mètodes diferents de pintura; les fruites i farina amb colorant alimentari.
Aquest mes ha estat carregat de festes, dues d'elles l'aniversari de la Mila i el del Bruno. Tant en una com en l'altra vam gaudir d'un pastís fet pels pares que vam assaborir tots amb ganes i vam enllaçar la celebració amb música, globus i una gran festa.
Entre aquests dos dies, vam commemorar la Diada de Sant Jordi llegint el conte amb l'arribada del drac a classe, on ens va venir a visitar i ens va interpretar el seu paper dins el conte. Aquest mateix dia tots els alumnes van preparar un regal per les seves famílies, una rosa feta amb la mà de cadascun dels infants. 
Aquest mes d'abril ha vingut carregat de moltes celebracions i esdeveniments que han alegrat a totes les Fades, i han aportat varietat a la nostra rutina dins l'escola.

Subcategories

Cicles Formatius de Grau Superior

Creiem en una formació adaptada al món laboral, on ensenyem el programari de més prestigi i demanda i que garanteix una sortida laboral amb escreix.

/Videojocs%20i%20Realitat%20Augmentada
Videojocs i Realitat Augmentada
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació 3D, jocs i Entorns Interactius amb perfil professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificiació, amb especialització en programes com Nuke, Cara VR i MARI by TheFoundry. També A-Frame by MIT.
/Gràfica%20Interactiva
Gràfica Interactiva
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Interactiva amb especialització en Fotografía 3D, Motion Graphics i Màster en Màrketing Online per a Dispositius digitals, Webs i SmartDevices.
/Animació,%20Videojocs%20i%20Entorns%20Virtuals
Animació, Videojocs i Entorns Virtuals
Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació, Videojocs i Entorns Virtuals. Destaquem el Màster de 99h en Houdini i integració 3D d'After Effects amb Nuke. Unreal Engine, Unity, Maya i especialment programació d' IA.
/Gràfica%20Audiovisual
Gràfica Audiovisual
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Audiovisual amb especialització amb After Effects, Final Cut, Premiere, Houdini i Red Giant. Màster de 99h en Narrativa Audiovisual.
/Gràfica%20Publicitària
Gràfica Publicitària
Cicle Formatiu de Grau Superior de Comunicació Gràfica Publicitària amb Màrketing Digital, SEO i Community Managment. Màster de 99h en fotografia i vídeo Publicitari.
/Doble%20Titulació
Doble Titulació
Amb una duració de 3 anys i doble titulació en Graus de Gràfiques: Interactiva, Audiovisual o Publicitària a escollir.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas