Els alumnes poden presentar-se a unexamen de dansa al gener, no obligatori, que tindrà lloc en elCentre Maxime d'Harroche, escola de formació i perfeccionament amb una gran experiència en pedagogia de la dansa i amb la difusió a tot l'estat espanyol,autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La principal funció d'aquests exàmens, és la d'afavorir la correcta pràctica de la dansa a nivell amateur, així com a una més gran difusió d'aquest meravellós mitjà d'expressió.

Alicia Gallardo. Titulada en dansa-jazz per la Maxime d'Harroche. Estudis de dansa-clàssica nacionals i internacionals. Titulada en pedagogia infantil basada en la dansa a l'Escola Orthos. Ex-ballarina per la companyia brasilenya dirigida per Richard Sideine durant dos anys. Ex-ballarina de TV Espanyola de (1987-1989).

Participa com acoreògrafaen la inauguració de les olimpíades de Barcelona de 1992. Coreògrafa de diversos festivals i escoles de dansa de Barcelona. Des de 1985 imparteix classes de dansa-jazz. Professora de dansa de l'Escola Sant Marc des de 1998. Actualment,és la directora de "l'Escola de dansa Alicia Gallardo"fundada al 2010.

BALLET
Classe de dansa clàssica amb barra, centre i diagonals. El ballet és la base per una completa i sana formació de ballarins, a més a més de ser una indispensable i beneficiosa tècnica per al creixement en els més joves ballarins.
 
BALLET CLÀSSIC II      
Classe de dansa clàssica amb barra, centre i diagonals. El ballet és la base per una completa i sana formació de ballarins, a més a més de ser una indispensable i beneficiosa tècnica per al creixement en els més joves ballarins.
 
CLÀSSIC ESPANYOL
L’escola bolera o ball de palillos (castanyoles) és una dansa desenvolupada paral·lelament a la dansa clàssica a partir de balls i danses tradicionals.
 
 
FLAMENC I SEVILLANES
Ballar sevillanes és lúdic i saludable. És un exercici físic suau, encara que bastant complet, ja que es mouen totes les articulacions del cos. Es treballen també la part artística, creativa, l’expressió corporal i la interpretació de la història explicada.
 
 
HIP-HOP I - MODERN JAZZ
Modern Jazz es constitueix a partir de la fusió d’elements de la dansa clàssica, el contemporani i el jazz. Desenvolupant la sensibilitat, l’expressió i interpretació del moviment utilitzant la dansa com a mitjà per obtenir la tècnica i l’estil.
 
HIP-HOP II
Classe de ritmes urbans on es treballen diferents tècniques i estil del hip-hop per fusionar tendències i fer les classes completes i divertides.
 
 
INICIACIÓ A LA DANSA
La iniciació a la dansa és la primera presa de contacte dels nens amb el ball, sense forçar l'aprenentatge, fent que gaudeixin de l'activitat amb jocs i exercicis de coordinació, psicomotricitat, treball en equip, musicaliatat, expressió i sobretot diversió.
 
Classe de teatre, cant i moviment on es preparen números de musicals. Els alumnes hauran de cantar i interpretar els personatges que es treballin a classe.
 
 
La gimnàstica rítmica és un esport de gran elegància, plasticitat i vistositat, en el que la base és la dansa clàssica. Considerat una de les millors disciplines per al desenvolupament motriu de les nenes i la flexibilitat, l'equilibri, la coordinació i l'expressió corporal al ritme de la música.
 
 
 
  Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
9 - 10:00    

 

 

Ioga per a adults

Prof: Sandra

14-15:00

Flamenc Sevillanes INFANTIL

Prof: Neus

Comèdia Musical

Prof: Neus

Rítmica

Prof: Alejandra

HIP-HOP I / Modern Jazz

Prof: Alicia

HIP-HOP II

Prof: Imma

Clàssic espanyol

Prof: Neus

17-18:30    

 

 

 

Iniciació a la Dansa

Prof: Neus

 

Balet clàssic II

Prof: Ester

18:30-20      

Contemporani

"Contact" ADULTS

Prof: Alicia

 

 

Preus:

Comèdia 50 €

1 dia de disciplina 37€

2 dies de la mateixa disciplina 45€

 
 
 
 
 
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas