Sol·licita informació

Procés d’admissió 2024-2025

Vine a conèixer-nos!

Llar d’infants Sant Marc

Batxillerat dual

El nostre projecte educatiu

Sant Marc promou, conjuntament amb les famílies, el desenvolupament del talent dels seus alumnes en totes les seves dimensions, contribuint de manera constant a la seva formació acadèmica, humana i cristiana.

L’educació és més efectiva quan hi ha sinergies entre família i escola. Per això impulsem el protagonisme dels pares en l’educació dels seus fills, i procurem implicar les famílies a la vida i la tasca diària del col·legi.

Volem educar en valors i, alhora, despertar la capacitat crítica per facilitar un coneixement profund de la realitat.

La nostra vocació és de servei cap al nostre entorn més proper i sempre en benefici de tota la societat. En el nostre alumnat hi sigui present.

Personalitat

Les nostres escoles estan obertes a tothom, siguin quines siguin les seves creences. A Sant Marc fomentem valors compartits com ara la solidaritat, el respecte, la justícia i l’honestedat. Tot això, a través d’una visió cristiana de la persona, que els porti a assolir la millor versió amb actitud de servei cap al món.

Talent

A Sant Marc ajudem a fer que cada nen i nena descobreixi i desenvolupi els seus propis talents. Cada persona té qualitats molt diferents i ha d’aprendre a treure’n el màxim profit. Us ensenyem a manejar l’èxit i la frustració, perquè comprenguin que equivocar-se forma part del camí de la maduresa i el desenvolupament.

Saber més

L’excel·lència educativa demana una bona assimilació dels coneixements. Fomentem la cultura de l’esforç i la perseverança, procurant que els alumnes siguin persones inspiradores que generin al seu entorn un ambient que estimuli el treball i l’aprenentatge.

Global

Impulsem l’aprenentatge de diversos idiomes, sobretot de l’anglès, des del primer cicle d’infantil a batxillerat. A més de desenvolupar les seves destreses idiomàtiques i millorar-ne el nivell cultural, ens permet fomentar l’interculturalisme i oferir una visió global del món que els envolta.

Etapes educatives

EDUCACIÓ INFANTIL (0-5 ANYS)

Recorrem
el camí junts?

Ens agrada ser part del procés de creixement. Guiar-lo, acompanyar-lo, seguir-lo i madurar al seu costat durant tot el seu desenvolupament personal. Treballem per conèixer els nostres nens i nenes i ajudar-los a descobrir aquells talents que els permetin assolir les metes que es proposin a cada etapa del seu aprenentatge. Anar de la mà per treure la seva millor versió en cada moment.

Infantil

Trampolí perquè aprenguin jugant

Primària

Ser guia al procés d'autoconeixement

EDUCACIÓ INFANTIL (0-5 ANYS)

Recorrem
el camí junts?

Ens agrada ser part del procés de creixement. Guiar-lo, acompanyar-lo, seguir-lo i madurar al seu costat durant tot el seu desenvolupament personal. Treballem per conèixer els nostres nens i nenes i ajudar-los a descobrir aquells talents que els permetin assolir les metes que es proposin a cada etapa del seu aprenentatge. Anar de la mà per treure la seva millor versió en cada moment.

Secundària

Suport en els moments de maduració

Batxillerat

Impuls per assolir les seves metes acadèmiques

La nostra metodologia

BePlus, BeTutor i Izar són tres programes propis de Red Educativa Arenales destinats a potenciar el creixement personal de l’alumne. Tenen com a propòsit educar els nostres alumnes en la construcció d’un món millor. Compten amb la col·laboració i experiència compartida de tota la Xarxa.

Be Tutor

Millorar la formació alumnati famílies.

Be Plus

Potenciar el perfil extracurricular de alumnat.

Izar

Assolir l'excel·lència acadèmica.

CONEIX-NOS

Els infants són els veritables protagonistes!

A l’escola infantil Sant Marc acompanyem als infants en el seu desenvolupament personal i emocional, durant els primers anys de vida, des dels 0 als 6 anys, oferint un entorn de confiança i benestar.

Ajudem als nens i a les nenes a descobrir el món que els envolta mitjançant metodologies actives, fomentant el pensament crític i creatiu, on el tracte personalitzat és el motor d’un aprenentatge ric i motivador.

Els infants són els veritables protagonistes!

Aquí, juguem i sentim.
Aquí, compartim i estimem.
Aquí, descobrim i experimentem.

My House” amb Míriam Marín

My House” amb Míriam Marín

Míriam Marín, English Teacher, realitza aquest vídeo per aprendre vocabulari anglès de la manera més al·lucinant!

Inscripció CFGS.

Inscripció CFGS.

Espot sobre el Cicle Formatiu de Grau Superior en Videojocs, Realitat Virtual, Augmentada, Animació 3D i Gamificació.

Educació Emocional

Educació Emocional

Educació Emocional a l’escola Infantil Sant Marc de Barcelona amb Carla Asmarats, cap d’etapa.

Descarrega la nostra app

Descobreix una escola diferent

Un col·legi de famílies per a totes les famílies



Demana informació

Subscriu-te a la nostra newsletter

i assabenta’t de tot el que passa a la nostra escola.


Preguntes freqüents

Què ens identifica al Col·legi Sant Marc?

Som una escola que pertany a la Red Educativa Arenales. Aquí busquem l’excel·lència acadèmica, però també la humana perquè una bona persona sol ser un bon professional. Per això el respecte als altres, a un mateix, la feina ben feta, són valors humans i cristians que inculquem els nostres alumnes de la mà dels seus pares. Tenim l’ambicioso objectiu de servir la societat, les famílies i els alumnes.

Què aporta que Col·legi Sant Marc pertanyi a Arenales Red Educativa?

Arenales Sant Marc és un col·legi d’Arenales Red Educativa. En aquests moments la red la componen més de 28 centres educatius distribuïts per tot el món. Tots ells assumeixen un model de competències i valors anomenat IAM (Innovació, Autonomia, Mentoring). Així com incorpora el codi de bones pràctiques, el reglament de règim intern i el pla digualtat. Tots ells documents que tenen l’origen en anys d’experiència i busquen garantir l’equitat, la inclusió i la igualtat.

Què és el model IAM?

IAM és un programa de transformació amb què busquem ser centres educatius d’avantguarda al segle XXI. Aquest programa es divideix en tres grans eixos: Innovació: busquem ser una organització oberta i en comunicació permanent amb el món en què vivim. Autonomia: ajudem cada un dels nostres alumnes a agafar les regnes de la seva vida, a ser persones autònomes. Mentoring: cadascú és protagonista de la seva pròpia educació i, alhora, col·labora de les dels altres.

¿Com s'aplica el programa IAM al Col·legi Sant Marc?

Innovació: A través de la iniciativa iPad s’aconsegueix la integració de la tecnologia a l’educació. Així com pla de desenvolupament de currículum digital Mobile Learning al llarg de totes les etapes. Autonomía: Fomentem l’educació en soft skills: el desenvolupament de l’oratòria, la capacitat de lideratge, el desenvolupament del pensament emocional, el pensament creatiu i els primers auxilis, etc. Mentoring: A través de les tutories personals entre el professor i l’alumne, per ajudar-lo a conèixer millor, per desenvolupar les habilitats socials, per treure partit als seus talents, perquè forgi la seva autoestima, i que autònomament sigui feliç.

Demana informació

Tenim les portes obertes per a tu: volem conèixer-te, ensenyar-te les instal·lacions i mostrar-te el projecte educatiu, per això omple el formulari i programa una visita o pregunta'ns el que vulguis.