Al centre educatiu Sant Marc fem una aposta clara pel disseny gràfic que comença a 1r d'E.S.O. Ja en el primer curs del primer cicle comencem a treballar les eines d'edició gràfica, fotogràfica i conceptes d'imatge.
 
Gimp, CorelDraw i molt especialment Photoshop conformen el programari que utilitzarem durant tota l'E.S.O per tal de confeccionar, portades, cartells, composicions fotogràfiques, edició i aplicació de filtres. Treballem molt el concepte de la plasticitat dels colors, la homogeneïtat  dels dissenys i l’estil gràfic. 
 
 
Cada any fem un concurs on els alumnes dissenyen la seva pròpia postal Nadalenca que ells mateixos voten mitjançant les xarxes socials. Halloween, la Castanyada i altres festivitats son també motius per gaudir de nous dissenys, pòsters temàtics o portades de monogràfics.
 
Apostem pel desenvolupament del treball per capes, màscares, eines de selecció i altres coneixements més multidisciplanars.
 • Google Educator

  La Maria Cuartielles, membre de la Comissió TIC, a més de certificar-se com a Google Educator, va guanyar el Chromebook a #Eduspace, Felicitats!

  Click me
 • VFX i Edició de Vídeo

  La nova sala de Cinema de l'escola, compta amb iMacs de darrera generació amb 40 Gb de RAM, Ecosistema d'Adobe, Houdini, Nuke i Final Cut.

  Click me!
 • Oberta Inscripció!

  El proper Summer Camp ja és aquí! Si vols saber més, fes click!

  Click me!
 • HTC Vive

  Amb les ulleres de RV de HTC Vive ja podem programar amb entorns Virtuals.

  Click me
 • Nou espai!

  L'antiga Biblioteca, rebateixada per Sala Andrea, és un espai polivalent on treballar i concentrar-se.

  Click me
 • Activitats Extraescolars

  Aquí tens el recull de les activitats Extraescolars que fem al Sant Marc!

  Click me
CyberBullying
Pentatonix Tribute
LipDub for Christmas