Vídeo de la Gala, THE MARCS 2019.

 

TheMarcslogoswebbig19

GUÍA DIDÁCTICA

 

Festival de Curtmetratges com a Treball de Síntesi a l'E.S.O.

 

"The Marcs" és un projecte que portem a terme a l’escola Sant Marc de Sarrià i que va néixer fa ja tres anys i que en aquest temps ha anat evolucionant, trobant en el cinema l’eina ideal per estimular la creativitat als alumnes de secundària, capficats en la realització d’un curt, la resolució final a un treball vertader per projectes, més enllà de les àrees i matèries.
Des del Col·legi Sant Marc aprofitem aquest fet i proposem activitats que apropin el llenguatge audiovisual a partir de la pràctica transversal i multidisciplinari que encarna el  Treball de Síntesi com espai curricular.
    Activitats com elaborar un guió en un determinat idioma, fer un pressupost i dur-lo a terme, realitzar una bona caràtula, triar un tema de fons, actuar davant la càmera, post-produir amb efectes digitals, s’uneixen en un sol producte final realitzat per tot un equip d’alumnes, que busca, a la gala que el convidem, el reconeixement final a un any de feina. 
A més dels Cinemes FULL d’Splau, col·laboren amb nosaltres i/o ens patrocinen en aquest projecte, que cada curs agafa més volada, la revista Fotogramas, l’escola ESCAC, la Filmoteca de Catalunya , la productora Smile, el Festival de Cinema de Molins de Rei, la Sala Flyhard de Teatre a Sants,  iEducando, Microgestió, Acadèmia del Cinema Català, Catalunya Film Festivals, Polford i Soficat.  

 

nominatis2019themarcs

nominatis regals2019new 

 

 

SELECCIÓ OFICIAL A CONCURS

 

 

Fotos de la darrera gala 2018...

 

Fotos de la gala!

 

"THE MARCS"  FESTIVAL DE CURTMETRATGES A L'ESO COM A TREBALL DE SÍNTESI

The Marcs es va celebrar el 22 de juny de 2018 als cinemes FULLHD d'SPLAU. la gala és el reconeixement després d'un any al  treball síntesi dels alumnes de la ESO. Aquest any hem comptat amb la col.laboració de diferents patrocinadors i col.aboradors a més dels Cinemes FULL d’Splau, la revista Fotogramas, l’escola ESCAC, la Filmoteca de Catalunya , la productora Smile, el Festival de Cinema de Molins de Rei, la Sala Flyhard de Teatre a Sants,  iEducando, Microgestió, l'Acadèmia del Cinema Català, l'estudi de doblatge Polford.

 Els mitjans de comunicació i entitats públiques que han recolzat abans i durant el Festival han estat Radio4 (RNE) amb el programa de lletra lligada , la web la cultura no val res , la revista young, la televisió ETV, la CADENA SER, l'entitat CATALUNYAFILMCOMMISSION , la revista de cinema CINEYTELE, la revista TIMEOUT, pàgina 28, la revista el jardí de sant Gervasi, l'Ajuntament de Barcelona  i vàrem comptar amb la presència del Departament d'educació de L'Ajuntament de Cornellà.

CURTS NOMINATS 2018

a mà