Summer Camp

Aquest any anirem en buscar dels tresors de món amb el Pirate John

En horari escolar, serà una immersió total en anglès en les diferents etapes d’Educació Infantil i Educació Primària.

A Educació Infantil

Pensant que per als nens i nenes és temporada de vacances, al Casal d’ Estiu Sant Marc combinem activitats lúdiques i esportives diàriament, juntament amb sortides setmanals, per tal de fer d’aquests dies una constant diversió. Són moments per jugar, compartir, créixer, explorar, experimentar, descobrir, gaudir, divertir-nos i continuar aprenent.

Dos dies per setmana anirem al Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord a fer natació, psicomotricitat i altres esports.

El casal es porta a terme la última setmana de juny i tot el juliol i estarà obert a familiars, amics o coneguts, tot i que no siguin alumnes de l’escola.

Cada dimecres P3, P4 i P5 farem una sortida. Els alumnes de P2 s’ apuntaran també a fer dues d’ aquestes sortides. Cada dimarts i dijous P3, P4 i P5 anirem al Complex Esportiu de l’ Hospitalet Nord. La programació consistirà en un hora de natació cada dia, una altra de circuits de psicomotricitat (amb mòduls d’ espuma, matalassets, etc.) o d’ esports indoor (esports col·lectius amb sticks, raquetes, etc.).

A Educació Primària

L’escola organitza l’English Summer Camp, dirigit als nens i nenes de primària que practiquen el que saben realitzant classes teòriques d’anglès cada dia, activitats variades en anglès, i utilitzant aquesta llengua com a eina de comunicació habitual; tenint en compte, lògicament, els diferents nivells d’edat i coneixements. Per això es funcionarà en diferents grups segons l’edat i el nivell d’anglès.

Pensant que per als nens i nenes és temporada de vacances es combinen l’aprenentatge de l’anglès, les activitats lúdiques, físiques i esportives diàriament, per tal de fer d’aquests dies una diversió constant amb un aprenentatge continu.

El casal es realitza en horari escolar i està obert a familiars, amics o coneguts tot i que no siguin pares o mares de l’escola.

Més informació

Escola d’estiu per a ESO i Batxillerat

Aquells alumnes que no superin alguna matèria durant el curs, hauran de presentar-se a una prova extraordinària al setembre. Addicionalment, hauran de treballar durant l’estiu un seguit d’activitats de recuperació, proposades pels equips docents de cada matèria. La qualificació final extraordinària d’aquestes matèries serà el resultat obtingut de valorar l’evolució de l’alumne durant el curs, aquestes activitats de recuperació durant l’estiu i la prova extraordinària de setembre (els de primer de batxillerat).

Per aquest motiu, i amb la intenció que els alumnes puguin treballar aquestes activitats de recuperació, s’organitza l’Aula d’Estiu pels alumnes d’ESO i primer de batxillerat. Es tracta d’una aula d’estudi dirigit on comptaran, per torns, amb la presència i ajuda d’un professor de l’àrea de ciències i matemàtiques, i un altre de l’àrea de llengües (castellà i català).

L’Aula d’Estiu es farà durant les quatre setmanes de juliol, en horari de 10h a 14h.

Més informació