Activitats extraescolars

Des de l’escola us animem a que utilitzeu aquest servei com una oportunitat per conèixer noves disciplines. Creiem que tot aquest temps és una inversió de la seva formació individual molt complerta i ensenya als vostres fills mentre aprofiten el temps lliure.

Els pares que ho desitgin, al llarg de tot el curs escolar, poden concertar una entrevista personal amb els professors d’extraescolars dels seus fills. Els mestres estaran molt contents de poder parlar amb els pares. Tot i així, cada trimestre us arribaran les valoracions fetes pel mestre de cada activitat juntament amb les notes trimestrals de l’escola. Recordem que les activitats extraescolars, tot i no ser obligatòries, requereixen d’esforç, puntualitat, compromís, respecte, disciplina, constància i en alguns casos estudi.

Les franges horàries de les activitats són de migdia i tarda, aquestes, estan dirigides tant a nens/es i famílies del centre o de fora tenint preferència els alumnes de l’escola.

Hem presentat moltes activitats i de ben segur que tot i tenir moltes opcions i horaris, a algunes famílies els hi poden sorgir dubtes o preguntes que podeu parlar directament amb els mestres de cada activitat, o amb coordinadora d’extraescolars, Cristina Preciado, (extraescolars@santmarc.com). Intentarem adaptar-nos a les necessitats que aneu plantejant.

Al llarg del curs els pares podreu veure, en diferents formats segons l’activitat, l’evolució dels vostres fills, ja sigui en exhibicions o classes obertes per pares. Quan sigui el moment se us comunicarà el dia i l’hora en què podreu veure de primera mà l’evolució dels vostres fills i filles.

Per altra banda, quan arriba el tercer trimestre és tradició trobar-nos tota la comunitat escolar i organitzar un dia anomenat “Dia de les famílies al Sant Marc”. És aquí on moltes de les activitats extraescolars es mostren obertament en forma de tallers, activitats, exhibicions i, entre d’altres. Famílies i fills podreu gaudir d’un dia animat compartint activitats i emocions.

Una eina més a disposició de l’alumnat per formar-los i enriquir-los en experiències i en coneixements.