Serveis

Sant Marc vetlla per la formació integral de l’alumnat, per això, posa a disposició de les famílies diversos serveis per tal d’ajudar-les a accedir a activitats com activitats extraescolars, Summer Camp, Intercanvis i estades a l’estranger, etc.

EXTRAESCOLARES

Activitats extraescolars

L’escola Sant Marc de Barcelona entén les activitats extraescolars com una eina més a disposició dels seus alumnes per formar-los i enriquir-los en experiències i coneixements.

Us animem a que us informeu de les activitats que oferim!

Oferta d’estiu

Per infantil i primària, el lema del casal serà “La pau al món” i cada setmana es treballaran esports d’equip dels diferents continents, per fomentar l’estima i el respecte. Un estiu ple d’aventures, activitats divertides i esportives, excursions, piscina i platja!

Cada setmana, dilluns i divendres al matí anirem a la piscina, a prop de l’escola. Setmanalment, un altre matí continuarem fent activitats esportives fora de l’escola: infantil al parc i primària a la platja. Cada dimecres sortirem d’excursió. I els nens i nenes de primària farem nit a l’escola de dimecres a dijous, les quatre setmanes.

Aquest any a secundària, oferim diversos cursos d’especialització als que podeu apuntar als vostres fills i filles si n’esteu interessades. Cada dimecres farem una sortida tots els cursos d’especialització junts.

Cuina pròpia

El col·legi Sant Marc ofereix servei de cuina pròpia, amb personal de l’escola.

El menú variat i saludable, es dóna a conèixer a les famílies en iniciar cada mes. De la mateixa manera, als alumnes celíacs o que pateixen alguna al·lèrgia, se’ls prepara el seu menú particular. En el cas dels celíacs, també s’informa del seu menú a principi de cada mes.

Rutes d’autocar

L’escola posa a disposició de les famílies el servei de transport escolar gestionat per l’empresa Autocares Ízaro.

Barcelona

Disposem de tres línies a Barcelona

El Prat de Llobregat

Disposem d’una línia al Prat de Llobregat

Acollida i permanències

Per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar l’escola posa a disposició de les famílies el servei d’acollida de matí i de tarda.

Servei matí:

  • de 8.00h a 8:30h (Llar d’infants P0, P1, P2)

  • de 8.00h a 9:00h (Ed.Infantil P3, P4, P5 )

  • de 8.00h a 8:30h (Ed.Primària)

Servei tarda:

  • de 17h a 18:30h (Llar d’infants P0, P1, P2 i Ed.Infantil P3, P4, P5)

  • de 17h a 19h (Servei Biblioteca Ed.Primària)