Les nostres instal·lacions

Un grup de famílies, que desitjaven per als seus fills una especial dedicació i atenció per part de mestres i professors, iniciaren l’aventura l’any 1963 i crearen el col·legi Esto Vir. Els principis van ser durs, però poc a poc, el nou col·legi va anar adquirint prestigi entre les famílies que hi varen confiar.

Al llarg del temps la primitiva torre de Carrasco i Formiguera nº 12 es va anar ampliant i el 1985 s’inaugurà l’edifici el segon edifici que alberga tota la línia educativa a partir de la secundària. Dos anys més tard, el 1987 es produeix el primer relleu generacional i sorgeix l’actual Sant Marc de Sarrià.

L’Escola Sant Marc compta amb aules individualitzades per a cada curs d’infantil, primària, ESO, batxillerat i CFGS; d’una cuina pròpia per a alumnes i professors, menjador, biblioteca, aula multimèdia, vestuaris esportius, camps d’esports, laboratoris de física, química i biologia, sala de psicomotricitat, i una petita capella.

 

  • Una escola familiar i propera

  • Desenvolupament de totes les qualitats humanes

  • Acompanyament individualitzat

Sant Marc és una escola petita i propera per vocació. El personal de l’escola cultiva una relació personal diàriament amb els alumnes, per tal de conèixer-los cada dia millor, està atents a les seves necessitats i caminar al seu costat en cadascuna de les seves necessitats.

Sala Andrea

L’antiga biblioteca, ara Sala Andrea, està informatitzada per tal que el potencial de consultes no quedés limitat als nostres llibres de sala i sinó també comptar amb els recursos que tenim a Internet. A més comptem amb Wi-fi de lliure ús per alumnes. A més materials fonoabsorbents, nova il·luminació, taules i cadires amb rodes i ordinadors amb pantalles de projecció simultània.

Aula multimèdia

La gaudeixen des dels més petits fins els més grans l’aula compte amb monitors Ultra panoràmics i gràfiques GeForce 1070 o superiors, SSD’s i Nvme, 32 Gb Ram, i7’s segons maquinari.

Aula cinema i producció

L’escola compte amb aquesta aula de producció on es realitzen rodatges, edició de video,

amb una instal·lació de Motion Capture / Realitat Virtual

Aula de belles arts

Gaudim de l’expressió plàstica

Aula de psicomotricitat

El gaudeixen des dels més petits fins els més grans

Rocòdrom horitzontal

Tenim un petit rocòdrom a l’escola on els alumnes comencem a fomentar el gust per aquest esport.

Camp de futbol sala

El gaudeixen des dels més petits fins els més grans

Pati infantil

Un dels patis dels alumnes d’Educació Infantil

96%

APRENEM

95%

COMPARTIM

92%

JUGUEM

98%

PARTICIPEM