MÀSTER VISUAL NARRATIVE

Tot tractament d’imatge amb voluntat narrativa requereix d’uns coneixements de narració audiovisual. El curs ofereix la possibilitat (opcional) de complementar l’aprenentatge del Cicle CFGS ISE1 amb 100 hores de formació lectiva, que té com objectiu essencial és dotar a l’alumnat dels instruments per interpretar i reconèixer els mecanismes que conformen la narració audiovisual (guió, gèneres, muntatge), i la seva interacció amb elements propis del context històric i industrial.

Combinant classes teòriques online amb pràctiques individuals i grupals, a més a més de masterclasses presencials i atenció personalitzada, el curs és l’accessori perfecte per futurs creadors.

Gratuït pels nostres alumnes de CFGS ISE1

Coneix més de nosaltres

Descarrega el nostre catàleg amb totes les dades: programari, hardware, eines i metodologia.

Descarrega

ALTRES MÀSTERS PROPIS

Saber més...
Saber més...

HORARIS i TARIFES

Finançament: Oferim la possibilitat de finançar el Cicle fins a 4 anys amb entitat financera externa. Consulteu opcions.

CONTACTA’NS

Posa’t en contacte amb nosaltres si tens algun dubte o vols saber-ne més.

Visites al centre a partir del 8 de juny de 2020.

Telèfon: (+34) 93 204 11 45.

CURT D'ANIMACIÓ "Castanyeta" és un curt d'Animació 3D desenvolupat per alumnes de 1r de Cicles de Grau Superior.
Aquí podeu veure una versió prèvia.
Veure el Curt
TÈCNIC SUPERIOR
CFGS ISE1
Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, Perfil Professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificació VEURE EL VÍDEO
gamescom VISITem LA GAMESCOM 2021 Cada any organitzem diferents visites a fires del sector del videojoc, l'animació o els VFX. La GAMESCOM és la principal i la més important de les cites europees. VFX         MASTER
CINEMATICS & VFX
EFECTES VISUALS A VIDEOJOCS I 3D ANIMATICS
ISUAL NARRATIV V E MASTER CONTINUAR