CURT D'ANIMACIÓ "Castanyeta" és un curt d'Animació 3D desenvolupat per alumnes de 1r de Cicles de Grau Superior.
Aquí podeu veure una versió prèvia.
Veure el Curt
TÈCNIC SUPERIOR
CFGS ISE1
Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, Perfil Professional Mons Virtuals, Realitat Augmentada i Gamificació VEURE EL VÍDEO
VISITAMOS LA GAMESCOM 2021 Cada any organitzem diferents visites a fires del sector del videojoc, l'animació o els VFX. La GAMESCOM és la principal i la més important de les cites europees. VFX         MASTER
CINEMATICS & VFX
EFECTES VISUALS A VIDEOJOCS I 3D ANIMATICS
ISUAL NARRATIV V E MASTER CONTINUE

MÀSTERS ADDICIONALS

Saber més...
Saber més...
Saber més...

MÀSTER VFX & CINEMATICS

Màster propi de Sant Marc que ofereix formació Online al nostre Campus, el curs és el perfecte complement addicional al Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS ISE1).

Alta formació pràctica amb Houdini, Maya, Nuke & Cara VR, aprofundint en les següents tècniques aplicades a videojocs o al cinema.

Utilitzem el més professional mercat: el sector treballa amb Houdini i Nuke a diferents escenaris (videojocs, cine i publicitat), renderització de pràctiques amb motors amb Arnold i RedShift, que també estan present en el propi CFGS ISE1 dins del nostre Campus.

Gratuït pels nostres alumnes de CFGS ISE1

Tornar

MÀSTER GAME DEVELOPMENT

Màster propi que pretén desenvolupar un videojoc des dels seus inicis: modelar, texturizar, unity i programar.

Alta formació pràctica amb Autodesk 3dsMax, Substance Painter, Unity i d’altres. Un total de 308 hores de formació amb classes a temps real, videotutorials, masterclasses de professionals del sector, exercicis pràctics i la creació d’un videojocs com a projecte final.

Slide Recomanació Per a treballar des de casa->
Gràfica Geforce 1080 o RTX 2080ti. 32 GB RAM - Disc NVme 1TB
Portàtil/Sobretaula
I7 de 9ª o 10ª Generació

MÀSTER VISUAL NARRATIVE

Tot tractament d’imatge amb voluntat narrativa requereix d’uns coneixements de narració audiovisual. El curs ofereix la possibilitat (opcional) de complementar l’aprenentatge del Cicle CFGS ISE1 amb 100 hores de formació lectiva, que té com objectiu essencial és dotar a l’alumnat dels instruments per interpretar i reconèixer els mecanismes que conformen la narració audiovisual (guió, gèneres, muntatge), i la seva interacció amb elements propis del context històric i industrial.

Combinant classes teòriques online amb pràctiques individuals i grupals, a més a més de masterclasses presencials i atenció personalitzada, el curs és l’accessori perfecte per futurs creadors.

Gratuït pels nostres alumnes de CFGS ISE1

Tornar
VIDEOTUTORIALS

L’escola també genera contingut digital en forma de videotutorial que permet, tant a l’alumnat del centre com a professionals del sector, accedir a l’aprenentatge de manera visual i pautada.

D’aquesta manera es garanteix que els continguts s’adquireixin tot respectant els ritmes d’aprenentatge de l’usuari i de manera pràctica.

Coneix més de nosaltres

Descarrega el nostre catàleg amb totes les dades: programari, hardware, eines i metodologia.

Descarrega

HORARIS i TARIFES

Finançament: Oferim la possibilitat de finançar el Cicle fins a 4 anys amb entitat financera externa. Consulteu opcions.

CONTACTA’NS

Posa’t en contacte amb nosaltres si tens algun dubte o vols saber-ne més.

Visites al centre a partir del 8 de juny de 2020.

Telèfon: (+34) 93 204 11 45.