MÀSTERS ADDICIONALS

VFX & Cinematics

Màster propi de Sant Marc que ofereix formació Online al nostre Campus, el curs és el PROGRAMA perfecte complement addicional al Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS ISE1).

Alta formació pràctica amb Houdini, After Effects, Nuke & Cara VR, aprofundint a les tècniques Matte Painting’s, Motion Capture, Kinect Capture, Motion Tracking i Efectes Visuales aplicats a Videojocs o al cinema.

Saber més

Game Development

Màster propi que pretén desenvolupar un videojoc des dels seus inicis: modelar, texturizar, unity i programar.

Alta formació pràctica amb 3dsMax, Substance Painter, Unity i d’altres. Un total de 308 hores de formació amb classes a temps real, videotutorials, masterclasses de professionals del sector, exercicis pràctics i la creació d’un videojocs com a projecte final.

Saber més

Visual Narrative

El curs ofereix la possibilitat de complementar l’aprenentatge del Cicle CFGS ISE1 amb l’objectiu essencial de dotar a l’alumnat dels instruments per interpretar i reconèixer els mecanismes que conformen la narració audiovisual, i la interacció amb elements propis del context històric i industrial.

Combinant classes teòriques online amb pràctiques a més a més de masterclasses i atenció personalitzada, el curs és l’accessori perfecte per futurs creadors.

Saber més

VIDEOTUTORIALS

L’escola també genera contingut digital en forma de videotutorial que permet, tant a l’alumnat del centre com a professionals del sector, accedir a l’aprenentatge de manera visual i pautada.

D’aquesta manera es garanteix que els continguts s’adquireixin tot respectant els ritmes d’aprenentatge de l’usuari i de manera pràctica.

Coneix més de nosaltres

Descarrega el nostre catàleg amb totes les dades: programari, hardware, eines i metodologia.

Descarrega

HORARIS i TARIFES

Finançament: Oferim la possibilitat de finançar el Cicle fins a 4 anys amb entitat financera externa. Consulteu opcions.

CONTACTA’NS

Posa’t en contacte amb nosaltres si tens algun dubte o vols saber-ne més.

Visites al centre a partir del 8 de juny de 2020.

Telèfon: (+34) 93 204 11 45.