Escola

Sant Marc és una institució petita i propera dedicada a la formació d’infants i adults amb una atenció personalitzada en cadascun del nostre alumnat. El nostre objectiu primordial és la formació integral, equilibrada i coherent, respectant la diversitat.

Apostem per una educació on l’infant és el centre de l’aprenentatge, desenvolupant-se com a subjecte actiu i el professorat assumeixin la funció d’observadors i acompanyants, deixant a l’alumnat descobrir i aprendre mitjançant els seus interessos i necessitats, donant fruit a resultats d’aprenentatge competencials i significatius.

Ideari i línia pedagògica

L’escola s’entén a Sant Marc com una continuació del nucli familiar per a cada nen i cada nena. En ella s’han de sentir compresos, valorats com a persones, respectats en la seva individualitat i exigits en la mesura de les seves possibilitats.

Cada infant, un món

Considerem doncs que sentir-se valorat, apreciat i escoltat és una característica bàsica per a una posterior exigència educativa. El nen o la nena ha de saber-se i sentir-se persona a qualsevol edat i en qualsevol situació escolar.

Etapes educatives

El col·legi Sant Marc és concertat per la Generalitat de Catalunya a les etapes d’Educació Infantil, Primària i ESO.

Les etapes de Llar d’Infants, Batxillerat i CFGS són de caire privat.

Covid-19

Aquí adjuntem tots els comunicats i novetats que van sorgint arran de la crisi sanitària actual.

També podeu accedir al contingut digital de les nostres xarxes socials en aquest període.

Preinscripció escolar

Podeu trobar tota la informació necessària per a realitzar la preinscripció escolar del curs 2020-2021.

Si vols més informació o tens alguna consulta contacte amb nosaltres!

Serveis

L’escola ofereix un seguit d’activitats extraescolars, una eina més a disposició del nostre alumnat per formar-los i enriquir-los en experiències i coneixements.

També, proporcionem un servei de cuina pròpia, amb el personal de l’escola.

Instal·lacions

L’Escola Sant Marc compta amb aules individualitzades per a cada curs; d’una cuina pròpia per a alumnes i professors, menjador, biblioteca, aula multimèdia, vestuaris esportius, camps d’esports, laboratoris de física, química i biologia, sala de psicomotricitat, i una petita capella.

Accedeix a l’apartat de notícies i coneix més de l’escola